Gubody Ferenc Szakképző Iskola
Cím: 2700 Cegléd, Alkotmány u. 7-9.
Tel: 06-53/500-574
Email: info@gubody.t-online.hu
 

Kezdőlap   

Hírek   

Iskolánk   

Bemutatkozás

Miskolci Tagintézmény

Bemutatkozás

Képzések

Kapcsolat

Névadónk   

Iskolánk Dolgozói    

Eseménynaptár   

Képzések   

Dokumentumok   

Emlékkönyv   

Médiatár   

Linkek   

Elérhetőség   

Alapítvány   

 

Pályázatok   

   

 

 

 

 

 
 
Iskolánk Miskolci Tagintézménye

 

A Tanulni Egy Életen Át Alapítváy 7. éve foglalkozik hátrányos helyzetű tanulók képzésével (szociális, tanulási, mentális, viselkedési problémákkal küszködő tanulokkal).

Miskolcon a 2012/2013-as tanévtől kezdődően tagintézményt hoztunk létre az Andrássy út 36 sz. alatti iskolaépületben (volt VASAS Művelődési Ház).

Alapítványunk a 7 év alatt speciális tantervet dolgozott ki a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzetű tanulók fejlesztésére, felzárkóztatására, amelyet a miskolci tagintézményben bevezetünk (kiscsoportos foglalkozások, kooperatív tanulás, pszichológus, fejlesztő pedagógus alkalmazása)

Iskolánk fő tevékenysége a nappali tagozatos szakképzés, melyhez az RFKB döntése értelmében, a mely a 2015/2016-os tanévben a kőműves és szociális gondozók részére a tanulmányi ösztöndíjat biztosít, a második tanévtől pedig tanulószerződéssel kaphatnak ösztöndíjat. Az első félévben 10 eFt, a második félévtől tanulmányi eredménytől függően maximum 30 eFt. A jó tanuló és igazolatlan hiányzással nem rendelkezők, a második tanévtől már 20-55 eFt ösztöndíjat is elérhetnek. Ezen képzésünkre 8 osztályt végzettek jelentkezhetnek.

Továbbtanulhatnak tanulóink szakközépiskolai osztályban (informatikai szakirányon 4 év után érettségi bizonyítványt kaphatnak, illetve szakmunkás bizonyítvánnyal rendelkezők részére 2 é után érettségi bizonyítványt kaphatnak).

Később folytatva tanulmányaikat a 14. tanévben emelt szintű szakképesítést szerezve (pedagógiai- és családsegítő munkatárs, szociális asszisztens).

 

 

Copyright © 2009 Gubody Ferenc Szakképző Iskola